7 tydelige tegn på, at du dater den forkerte mand

Online dating målrettet til at finde den rette

En af hemmelighederne ved at finde den rigtige mand, er ikke at være følelsesmæssigt involveret med den forkerte mand. Du har en begrænset tid på denne planet, så brug tiden med den rette.

Desværre kan du ikke altid stole på indledende gnist eller intens tiltrækning for at indikere et godt match, især med online dating. Faktisk kan lidenskab og kemi undertiden svække din sunde fornuft.

Det kan tage år eller endda årtier at komme dig over det, der oprindeligt så ud til at være et godt forhold. Alligevel kan det også være meget forvirrende, især i de tidlige faser af dating, at vide hvad man skal gå efter.

Hvordan ved du, om han måske er den forkerte mand? Hvordan kan du undgå at spilde din dyrebare tid.

Selvom det er umuligt at nævne hvert røde flag, er der få almindelige røde flag, du skal passe på, når du lærer en mand at kende:

1. Han er uhøflig, vred eller voldelig

Hold din radar finjusteret for tegn på denne form for adfærd.

Normalt er mænd bedst i de tidlige faser af dating, så pas på, hvis han er uhøflig over for andre mennesker, fornærmer dig, viser tegn på ukontrolleret vrede eller prøver at kontrollere dig. Alle disse kan være potentielle forløbere for misbrug.

2. Han skynder sig ind i forholdet

Selvom det kan være smigrende at blive fejet af dine fødder, kan det også være en indikation på et skjult behov.

Han vil måske skynde sig ind i dit liv, hoved, hjerte eller seng, før du overhovedet er klar over, hvad der er sket.

Tag dig tid til at trække vejret, så du ikke ender med at fortryde hvor hurtigt tingene er gået.

3. Hans ord og handlinger stemmer ikke overens

Vær opmærksom på, hvis han lyver for dig om små ting, så er han måske også er villig til at lyve om mere vigtige ting. Hold øje med adfærdsmønstre, ikke kun isolerede hændelser.

Hvis han siger en ting og gør en anden, så tro hans handlinger over hans ord.

Nogle mænd er glatte som ål og ved præcis, hvad du vil høre. Hvis han ikke følger op på tingene og holder sine løfter, vil du sandsynligvis blive skuffet ofte.

4. Han beder dig om penge

Hvis en mand søger penge eller økonomisk støtte i de tidlige faser af dating, kan han have betydelige problemer med sin økonomi eller et mønster af kronisk arbejdsløshed. Endnu værre, han kan være ude på at bedrage dig.

Mange sympatiske kvinder er faldet for en trist hulkehistorie og er blevet udnyttet. Vær ikke en af ​​dem.

En rigtig mand med sin stolthed intakt vil hellere rense alle toiletetter på togstationen med en tandbørste end at bede om penge fra en kvinde, han næppe kender. Du kan ende med at føle dig brugt.

5. Han fremsætter bitre eller kvindehadende kommentarer

En mand, der bruger grimme og nedsættende kommentarer om sin eks, taler om kvinder i eksplicitte seksuelle termer eller kalder en kvinde et uanstændigt navn, skal se at blive voksen og rense op i sit ordforråd.

Det er næsten sikkert, at han til sidst vil rette denne adfærd mod dig.

6. Han respekterer ikke dine grænser

En mand, der behandler dig godt, vil være bekymret for din lykke og sikkerhed. Han vil gerne behage dig, imødekomme dine anmodninger og være villig til at tjene din tillid.

Hvis han ofte skubber dig til at gøre eller sige ting, du ikke er fortrolig med, stiller urimelige krav eller gør ting, som han ved, vil skade eller skuffe dig, kan han være en narcissist.

7. Han er uvillig til at definere forholdet

Når du har været sammen med en mand i et stykke tid, er det naturligt at have lidt klarhed om forholdets generelle retning. Selvom det kan føles risikabelt, er det i sidste ende bedre at kende sandheden.

Især hvis du planlægger at have sex med ham, fortjener du at vide, hvis en af ​​jer stadig er sammen med andre mennesker, og hvad i begge håber for fremtiden.

Selvom dette ikke er nogen garanti for, at alt går som planlagt, kan det hjælpe med at forhindre sårede følelser, urealistiske forventninger og smertefulde misforståelser. En mand, der virkelig holder af dig, vil have modet til at dele sine tanker, fortælle dig sandheden og fortælle dig, hvis hans intentioner ændres.

Det er vigtigt at lære en mand at kende, før du giver ham hele dit hjerte.

Du har ikke kun ret, men også ansvaret for at passe på dig selv og træffe de beslutninger, der bringer dig lykke og fred.

Selvom det kan være fristende at ignorere advarselsklokkerne eller urolige følelser indeni, vil du sandsynligvis leve med at fortryde det, hvis du gør det. Vær opmærksom på din indre guide og stol på dine instinkter.

Efter et mislykket eller voldeligt forhold ser mange kvinder tilbage og siger “Tegnene var der hele tiden, men jeg valgte at ignorere dem.” Det er meget lettere at undgå denne form for beklagelse og at redde dig selv fra ubehagelig hjertesorg, hvis du begynder på et nyt datingforhold med åbne øjne.