De 7 værste dates nogensinde

De 7 værste online dates nogensinde

Internettet byder på mange muligheder inden for dating, men desværre kan man ende med at gå ud med nogle mærkelige fremmede. I det mindste byder internettet os et forum til at dele disse forfærdelige dateoplevelser.

Samlet fra hele internettet, har vi her de syv værste online dates nogensinde.

7. Babysnakkeren

”Vi går mod en rigtig dejlig restaurant, og efter appetitvækkere og hans tredje martini, så begynder han at tale babytale med mig, som i: ‘Skal du have en namse-namse af min mad?’ Vores bøffer ankommer og han rakte hen over bordet for at skære mit kød for mig. Jeg er helt paf, beslutter at jeg skal på toilettet, og han spørger, om jeg har brug for hjælp til at tørre. Jeg ville ønske, jeg bare fandt på det. Jeg når ud på kvindetoilettet, hvor min servitrice fra tidligere går ind efter mig, mens jeg planlægger min flugt, og hun siger: ‘Øhm, jeg overhørte lige din date. Din fyr har sat en sut på din tallerken. Har du brug for at komme ud af bagdøren?’. Så hun smuglede mig ud gennem køkkenet og jeg gav hende 100 kr som tak.”

6. Interessante bordmanerer

”Jeg mødte en fyr, som virkede relativt normal. Vi går på vores første date på en pub. En veloplyst pub. Vi napper et par drinks, taler godt sammen, og pludselig jeg ser hans hænder under bordet bevæge sig rundt. De kan bare ikke passe… ÅH MEN DEN ER GOD NOK. Han rørte ved sig selv. Tilsyneladende tændte jeg ham for meget, og han kunne ikke lade være. Daten sluttede temmelig hurtigt efter det. Efterfølgende sendte han mig en meget lang e-mail om, hvordan jeg var fed og grim og en luder. Åh, og han sluttede det med sætningen: ‘Lad være med at svare, for jeg vil ikke læse det.’”

5. Hvad forventede du?

”Jeg fandt en fyr, der så godt ud på papiet, faktisk lignede hans foto ham i virkeligheden og han var oprindeligt charmerende. Jeg siger oprindeligt, fordi vi oprindeligt startede på en café for en cocktail inden det, der oprindeligt skulle være middag på en nærliggende restaurant. I det øjeblik vi kom til caféen, rejste han sig op fra sin stol og flirtede med andre kvinder. Så glem restauranten. Jeg tog med ham hjem, dumt set i bakspejlet, hvor ‘middag’ var frossen laks kastet i hans ovn på et beskidt fad. Intet tilbehør, kun laks. Han hældte et glas billig vin op til mig og stak straks hånden ned i min kjole. Bange og væmmet fortalte jeg ham, at dette ikke var hvad jeg forventede. Han sagde: ”Nå, hvad forventede du fra en online date?” Ja, jeg greb min pung og løb ud af døren.”

4. En lille rivalisering

”Vi blev enige om at mødes på en bar, selvom han ikke drak alkohol. I telefonen var det kommet op, at han var en FCK fan, men jeg er brændende Brøndfy fan. Men jeg troede, at lidt rivalisering kunne være sjovt – jeg har mange venner der fandt sammen på trods af deres holdninger til fodbold, og de har alle en sans for humor omkring det. Da jeg mødte ham i baren, fortalte han mig, at 1. hvis vi blev et par, havde jeg kun lov til at Brøndby merch, når jeg var hjemme og besøgte min familie – aldrig omkring ham; 2. Jeg kan ikke forvente, at han snakker med mig, mens han så FCK spille på tv’et, og 3. Vi kunne ikke blive gift i oktober, fordi han havde brug for at holde måneden fri til at følge sit hold. ”

3. Var det ikke rart?

”Jeg mødte en grænsesociopat på et nu afviklet datingside efter at have ignoreret de røde flag i hans profil (jeg plejede at have en vildledt ‘giv alle en chance’ holdning.) Han var sød ved mig på flere dates, så jeg besluttede at sove med ham. Han ville ikke bruge kondom, og insisterede på at han skulle smutte det af, inden han var færdig, fordi intet ville ske ifølge ham. Jeg blev så gravis alligevel, hvilket gjorde ham rasende. Derefter tilbød han så generøst at betale halvdelen af ​​regningen og købte mig en pizza bagefter. Var det ikke pænt af ham? ”

2. Ups, det var ikke smart

”Sidste år, efter en runde med dårlige online-dates, måtte jeg pludselig aflyse en første date med en person, som jeg endnu ikke havde mødt. Min far døde uventet, og selvfølgelig måtte jeg slippe alt for at tage mig af det. Jeg ville være høflig på trods af min egen følelsesmæssige udmattelse på det tidspunkt, så jeg smsede fyren. Han troede mig ikke og stillede spørgsmålstegn ved min ærlighed. Han smsede tilbage, at jeg kunne komme på noget mere klogt end min fars pludselige død, hvis jeg ikke ønskede at mødes. Jeg smsede ham tilbage, at han havde alvorlige problemer, hvis han troede, at nogen ville lave en sådan løgn. Han gjorde tingene værre ved at ringe et par gange og sende en sms om, at han følte sig forfærdelig skidt tilpas over ikke at tro på mig, og at det virkelig forårsagede ham meget smerte at vide, hvad han havde gjort. Selvfølgelig stoppede jeg med at sende sms’er og stoppede online dating kort derefter.”

1. En rigtig dobbelt date

“Nervøse for at prøve online dating alene, besluttede min ven og jeg at tilmelde os samtidig, men på forskellige sider. Vi mødte hver især en fyr, der bad os om at spise middag, og vi besluttede at arrangere vores dates den samme nat på den samme restaurant lige efter hinanden, så vi på skift kunne holde øje med hinanden. Min date og jeg syntes at klikke. Efter at vi skiltes, foregav jeg at gå hjem, men sneg mig i stedet til en anden del af restauranten for at spionere på min ven og hendes date. Femten minutter senere gik min date tilbage og satte sig sammen med min ven! Det viser sig, at vi begge planlagde dates med den samme fyr, der brugte forskellige aliasser på forskellige sider.”